Terästarvike Oy

Terästarvike Oy on vuonna 1978 perustettu teräksien, metallien ja kiinnitystarvikkeiden tukkuliike. Sen liikevaihto on 8 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on noin 10%. Yrityksen johdossa toimii Tuomas Heiman. Henkilöstömäärä on kasvanut alkuvuosien kolmesta jo neljäänkymmeneen. Yrityksen keskusvarasto sijaitsee Malmilla ja teräsvarasto sekä konepaja Tattarisuolla.

Tuotteet

Toimintamme keskeisimmät tuotteet ovat teräkset, metallit, kiinnitystarvikkeet sekä alihankintatuotteet, joiden saatavuuden ja laadun takaavat pitkäaikaiset suhteet toimittajiin Suomessa, Euroopassa ja Aasiassa. Lisäksi oma koneistamomme pystyy valmistamaan asiakkaan piirustusten mukaisia tuotteita vaativiinkin kohteisiin. Omat autot varmistavat nopeat ja joustavat kuljetukset pääkaupunkiseudulla.

Palvelut

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kaiken kattavaa palvelua. Haluamme varmistaa, että heillä on aina saatavilla tarvitsemansa osat ja komponentit. Luomme asiakkaan kanssa yhdessä toimintamallin, jolla varmistetaan tuotannon sujuvuus sekä valmistettavien tuotteiden korkea laatu.

Asiakaskuntamme koostuu etupäässä metalli-, elektroniikka- ja rakennusteollisuuden yrityksistä. Myös kunnossapidon yritykset ovat merkittävä asiakasryhmä.

 

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Logo

Terästarvike Oy logo (.zip, 1.2 Mt)