Alihankinta

Meiltä saat tuotteellesi valmiina, tai voimme auttaa osassa tuotantoanne tarpeenne mukaisesti. Meidän kauttamme saatte apua niin suunnitteluun, tuotannon eri vaiheisiin, pinnoitukseen kuin logistiikkaankin. Ottakaa yhteyttä niin katsotaan miten voisimme auttaa teitä parhaiten!

 

Kiinnitystarvikkeet

Terästarvikkeella on pitkät perinteet kiinnitystarvikkeiden toimituksissa. Pitkäjänteisen työn tuloksena olemme luoneet hyvät suhteet Euroopan suurimpiin tukkureihin, sekä muutamiin laadukkaisiin tehtaisiin Taiwanissa. Heidän avulla meidän on mahdollista toimittaa monipuolisesti ja korkealaatuisesti niin standardin mukaiset tuotteet, kuin vaativat ja erikoiset kiinnitystarvikkeet. Oman varastomme valikoima on laaja, joten moni tuote löytyy suoraan hyllystä.

Kiinnitystarvikkeiden toimittamisessa voimme ottaa käyttöön hyllypalvelun eri vaihtoehtoineen, jolloin tavara voidaan toimittaa suoraan sinne, missä sitä tarvitaan. Toimitamme kiinnitystarvikkeita myös pakattuna valmiiksi asiakkaan tarpeiden mukaisiksi pienpakkauksiksi tai asennuspusseiksi. Kerro meille, mikä auttaisi teitä?

Kokoonpano

Haluaisitteko saada komponentit valmiiksi koottuina tuotantoonne? Voimme tehdä mekaanisten osien, niin pienten kuin suurienkin, kokoonpanoa. Meidän on mahdollista valmistaa johtosarjoa, katkoa johtoja haluamiinne mittoihin sekä liittää niihin tarpeen mukaan liittimiä. Meiltä saatte kiinnitystarvikkeet pussitettuna haluamiinne pienpusseihin.

 

Välityskauppa

Asiakasta palvellaksemme toimitamme myös muita tuotantoon liittyviä tuotteita. Asiakkaidemme on helpompaa ostaa kaikki tuotteet yhdeltä luotettavalta toimittajalta, kuin hajottaa ostoja kymmenille tai jopa sadoille eri toimittajille. Voimme hoitaa asiakkaan puolesta tavaran oston, toimitusvalvonnan, kuljetuksen ja kaiken muun ostoon, toimitukseen sekä laskutukseen liittyvän työn. Tarvittaessa etsimme tarvitsemillenne tuotteille parhaan toimituskanavan.

Yhteistyö voidaan sopia niin laajaksi tai suppeaksi kuin asiakkaalle sopii. Asiakas voi siirtää meidän hoidettavaksi yksittäisiä tilauksia tai isompia kokonaisuuksia. On mahdollista jopa kierrättää pelkkä laskutus meidän kauttamme. Palvelun avulla voitte keskittyä omaan ydinosaamisalueeseenne, ja jättää osan tai jopa kaiken ostoista meidän huoleksemme.

Logistiikka

Kaksi autoamme kuljettaa niin pitkää kuin pientäkin tavaraa joka päivä pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella. Kuljettaminen myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle onnistuu tarvittaessa. Omien autojen avulla pystymme toimittamaan tavaran oikea-aikaisesti ja nopeasti sinne, missä tarve on. Kuljetuksen lisäksi voimme tuoda tavaran suoraan hyllyyn (kts. Hyllypalvelu). Ota yhteyttä ja kysy tarjous!