Ritilät

Ritilät ja ritiläratkaisut ovat yleisiä muun muassa prosessi-, paperi- ja rakennusteollisuudessa. Ritilät voivat olla käveltäviä hoitosiltoja tai kulkuneuvoille tarkoitettuja ajosiltoja. Ritilöitä hyödynnetään erilaisissa ramppi- ja porrasratkaisuissa sekä kierreportaissa. Hätäpoistumisportaat, jotka ovat pakolliset kaikissa rakennuksissa, on yleensä valmistettu ritilästä.

Tuottemme ovat laadukkaita ja kestäviä. Laadunvalvonta on hoidettu huolella – ritilät ovat CE-hyväksyttyjä. Hollantilais-saksalaisella tehtaallamme on 30 vuoden kokemus alasta ja ritilät valmistetaan Euroopassa.

Askelmat

Metalliset askelmat ulko- ja sisäkäyttöön. Porrasaskelmat on valmistettu puristehitsatusta ritilästä. Askelman etureunassa on liukuturvalista, jonka ansiosta portaiden pito ja turvallisuus paranevat. Porrasaskelmien materiaaleissa on valinnanvaraa, askelmia saa muun muassa sinkittynä, mustana teräksenä, ruostumattomana teräksenä sekä haponkestävänä. Valikoimastamme löytyy laaja tuotekirjo erilaisia askelmaratkaisuja – varastotuotteiden lisäksi valmistamme porrasratkaisuja myös mittojen mukaan.

  • Valmistetaan puristehitsatusta ritilästä
  • Askelmien etureunassa on liukuturvalista

Materiaalit

  • Sinkitty teräs
  • Musta teräs
  • Ruostumaton teräs
  • Haponkestävä teräs

Porrasaskelmia käytetään sekä ulkona että sisätiloissa. Toimitamme askelmat teollisuuden eri toimijoille, muun muassa rakennus-, prosessi- ja paperiteollisuuteen sekä voimalaitoksiin. Askelmien materiaalit valitaan käyttökohteen sekä käyttötarkoituksen mukaan. Sinkitty ja ruostumaton teräs soveltuvat erinomaisesti myös ulkokohteisiin.

Suorat portaat ja kierreportaat

Toimitamme sekä suoria portaita että kierreportaita. Kierreporras on nopea ja kustannustehokas vaihtoehto, kun portaikon tila on rajattu. Kierreportaat mahtuvat pieneenkin tilaan ja ovat erinomainen ratkaisu turvalliseksi hätäpoistumistieksi. Kierreporrasvalikoimastamme löytyy portaita sekä sisä- että ulkotiloihin.

Kierreportaiden suunnat

Oikealle kiertyvä porras – kun otat kiinni vasemmalla kädellä kaiteesta, porras kiertyy oikealle. Vasemmalle kiertyvä porras – kun otat kiinni oikealla kädellä kaiteesta, porras kiertyy vasemmalle.

Portaiden vakioleveydet

  • 1600 mm
  • 1800 mm
  • 2000 mm
  • 2200 mm

Turva- ja liukuturva-askelmat

Normaalin puristehitsatun ritilän sijasta askelmat voidaan valmistaa myös turva- tai liukuturvaritilästä. Nämä porrasaskelmat parantavat työturvallisuutta ja estävät työtapaturmia.

Turvaritilässä on normaalia puristehitsattua ritilää tiheämpi silmäkoko. Terästen tiheämpi välistys estää muun muassa työkalujen putoamisen ja niiden aiheuttamat tapaturmat. Liukuturvaritilän pinta puolestaan on hammastettu, joten se on muita ritilöitä pitävämpi. Liukuturvaritilää hyödynnetään liukkaissa olosuhteissa ja kohteissa, joissa askelmat saattavat altistua muun muassa öljylle, saippualle tai jäälle.

Kaideratkaisut

Tarjoamme kokonaisvaltaista porrasratkaisua: toimitamme askelmien ja portaiden lisäksi myös kaiteet sekä kaikki tarvittavat kiinnikkeet ja tarvikkeet. Kaideratkaisuissa voidaan hyödyntää esimerkiksi reikälevyjä. Reikälevyt ovat kestäviä ja näyttäviä kaide- ja suojaratkaisuja – kaiteet viimeistelevät portaikon ja vaikuttavat myös portaikon turvallisuuteen.

Terästarvike Oy – terästen ammattilainen

Olemme helsinkiläinen terästen, metallien ja kiinnitystarvikkeiden ammattilainen. Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua. Annamme asiakkaillemme teknisiä neuvoja ja neuvomme materiaalivalinnoissa. Työskentelemme usein myös arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa.

Olemme luotettava toimittaja, jonka toimitusajat ovat nopeat. Varastotuotteet toimitamme 1-5 päivässä, suuremmissa tilaustuotteissa ja projekteissa toimitusajat sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Tilaa ritilät ja askelmat meiltä! Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja kysy hintaa.

Tiedustelut ja tilaukset

Jyrki Hämäläinen
040 501 7628
jyrki.hamalainen@terastarvike.fi

Ota yhteyttä!