Korkealaatuista koneistusta protosarjoista laajoihin kokonaisuuksiin. Koneistamollamme on vahva ja monipuolinen konekanta sekä kokenut henkilökunta. Työstämme kaikkia materiaaleja muovista haponkestävään teräkseen, alumiiniin, messinkiin ja rosteriin. Meiltä myös asiakkaidemme komponenttien pintakäsittely ja varastointi!

PYYDÄ TARJOUS

Koneistuspalvelut

  • Sahaus
  • Sorvaus
  • Jyrsintä
  • Hitsaus
  • Hionta
  • Särmäys

Pystymme myös koneistamaan täysimittaisia alumiiniprofiileita, sillä meillä on etenkin ovi- ja ikkunaprofiilien valmistukseen soveltuva työstökeskus.

Varastoimme asiakkaan komponentit

Koneistuspalvelumme kattaa myös tuotteiden varastoinnin asiakkaan puolesta. Näin pystymme toimittamaan tuotteet nopeasti täsmätoimituksina. Menetelmä mahdollistaa isompien kokonaisuuksien hallinnan asiakkaan puolesta. Tämä tuo ketteryyttä asiakkaan omaan tuotantoon ja säästää tilaa.

Meidän kauttamme saat komponentteihin myös monipuoliset pintakäsittelyt, kuten maalauksen, sinkityksen ja kromauksen. Kysy lisää vaihtoehdoista!

Hyödynnä suunnittelupalvelua

Toteutamme komponentit yhden kappaleen protosarjoista suuriin sarjoihin asiakkaan suunnitelman mukaan, mutta voimme toteuttaa myös suunnitelmat asiakkaan puolesta. Mitä aikaisemmassa vaiheessa pääsemme mukaan prosessiin, sen enemmän voimme olla avuksi.

Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme tuoda esiin näkemyksiä, jotka helpottavat valmistamista, lisäävät tuotteiden kestävyyttä ja pitävät valmistuksen kustannustehokkaana.

Valitse toimittajaksi Terästarvike

Laajalla konekannalla työstämme kaikkia materiaaleja aina muovista haponkestävään teräkseen. Ammattilaisemme hallitsevat sorvauksen, jyrsinnän ja muut koneistusmenetelmät pitkällä kokemuksella. Asiakkaitamme ovat pääasiassa valmistavan teollisuuden yritykset, joiden tuotteisiin valmistamme osia. Olemme luotettava ja joustava kumppani, joka hoitaa tarvittaessa myös varastoinnin asiakkaan puolesta.

Kysy lisää koneistuksesta soittamalla tai tule käymään! Keskusvarastomme sijaitsee Malmilla ja teräsvarastomme sekä konepajamme Tattarisuolla Koillis-Helsingissä.

PYYDÄ TARJOUS