Konepajamme Uudet Lippulaivat: Tutustu nykyaikaiseen tuotantoomme

Saammeko esitellä uusimmat konepajamme koneet, jotka ovat nostaneet valmistuskapasiteettimme korkealle tasolle. Näiden koneiden avulla pystymme vastaamaan entistä monipuolisempiin ja vaativampiin tuotantotarpeisiin. Nykyaikaisen teknologian ja kehittyneiden ominaisuuksien ansiosta konepajamme tarjoaa nyt entistä parempia ja tehokkaampia palveluja. Esittelyssä ovat neljä uutta Mazak-koneitamme, jotka ovat valmiina ottamaan vastaan seuraavat projektinne.

Pystykarainen Koneistuskeskus: Mazak VCN 530C**
– Pöydän pituusliike (X):** 1 050 mm
– Pöydän poikittaisliike (Y):** 530 mm
– Karalaatikon pystyliike (Z):** 510 mm

Tällä koneistuskeskuksella voimme valmistaa niin pieniä kuin suuriakin sarjoja, laadusta ja tarkkuudesta tinkimättä.

CNC-Sorvi: Mazak QuickTurn 200MSY X 500**
– Vastakaralla
– Automaattinen tankosyöttölaite
– Tankohalkaisijat: 10 – 65 mm

Tämä sorvi soveltuu erinomaisesti monimutkaisiin sorvaustöihin, ja automaattinen tankosyöttölaite lisää tuotannon tehokkuutta.

CNC-Sorvi: Mazak QuickTurn 250MY X 1000
– Suurin sorvaushalkaisija:** 360 mm
– Sorvauspituus: 1047 mm
– Tankokapasiteetti: 80 mm

Tämän sorvin suuri kapasiteetti tekee siitä täydellisen valinnan suurikokoisille kappaleille, tarjoten samalla huippuluokan tarkkuuden.

CNC-Sorvi: Mazak QuickTurn 200MY X 500
– Robottipaketti: TA-20/200 QT200/C
– Suurin kuormitus: 14 kg (2×7 kg kappale)
– Kappaleen halkaisija: 25 – 200 mm
– Kappaleen pituus: 8 – 350 mm

Robottipaketin ansiosta tämä sorvi mahdollistaa automatisoidun tuotannon, mikä nopeuttaa prosesseja ja vähentää virheiden määrää.

Näiden koneiden avulla konepajamme pystyy tarjoamaan monipuolisempia palveluita nopeammin ja tarkemmin. Olemme valmiita ottamaan vastaan uusia haasteita ja yhteistyökumppaneita, jotka arvostavat huipputeknologiaa ja korkealaatuista työnjälkeä.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä, miten voimme parhaiten palvella teidän tuotantotarpeitanne. Olemme valmiita esittelemään koneemme ja kertomaan lisää niiden tarjoamista mahdollisuuksista.