Urval

Urval Vårt stållager finns i Tattarmossen, Helsingfors. Vi levererar ark, balkar, rör, profiler etc. i olika stålkvaliteter. Vi tillhandahåller även aluminium, olika kvaliteter av rostfritt stål, koppar, mässing och specialstål med korta leveranstider. Produkterna kan ytbehandlas efter önskemål.

Detaljhandeln

Vi är främst grossist men vårt stållager betjänar också privatkunder. Betalningssätt är bankkort. Lägsta avgift är 30 EUR. Observera att produkterna har en minsta försäljning på 1 stång eller 1 ark.

Sågservice

Långa stång- och rörprodukter är vanligtvis 6 m långa. Vi kan skära stålen till de dimensioner du vill ha. Vi skär främst till transportdimensionen med en vinkelslip. Om du vill kan vi också såga stålen efter storlek vid leveranstid. Du kan också ta med din egen skärutrustning och skära produkter i vår gård. Be våra säljare om offert på sågar! Alla våra produkter uppfyller standarder och kvalitetskrav. Materialcertifikat finns tillgängliga för produkterna. Vi debiterar 30EUR / PC för materialcertifikat som begärs efteråt.