Terästarvike Oy på Svenska

Kontaktuppgifter

Terästarvike Oy 
PL 24, 00711 Helsinki, Finland
Tel. +358-9-350 5030
Fax. +358-9-387 2147

E-post:
info@terastarvike.fi
förnamn.efternamn@terastarvike.fi

Historia

Terästarvike Oy grundades år 1978 då Niilo Nikitin, Paavo Viinamäki och Risto Heiman inledde verksamheten i Rönninge i Helsingfors. Verksamheten inleddes i utrymmet i nedra våningen av ett våningshus och produktsortimentet bestodde huvudsakligen av skruvar och stål. Då utrymmet blev för smått byggdes det egna utrymmen på samma backe – i näraheten av var verksamheten ursprungligen inleddes. Verksamheten flyttade till de nya utrymmena på Hattelmalavägen 2 år 1987 och 1991 invigdes lagret. År 1997 – då verksamheten hade expanderat – togs servicepunkten på Kopplingsvägen 44 i bruk. I samband med detta flyttades stållagret och stålförsäljningen till Tattarmossen. Skruvlagert samt skruvförsäljningen blev kvar i Rönninge. Båda servicepunkterna är fortfarande i bruk.

Vår kundkrets består huvudsakligen av företag inom preliminära industrin och byggnadsindustrin. Våra mest centrala produkter är stål, metall, fästdon och produkter som våra underleverantörer producerar. För att garantera en högklassig tillgänglighet för våra produkter har vi långvariga relationer med våra levarantörer i Finland, Europa och Fjärran-Öster. Ytterligare kan vår egen bearbetsenhet producera produkter engligt kundes ritningar. Våra egna bilar försäkrar snabba och flexibla transporter inom huvudstadsregionen.

Affärsidén för Terästarvike Oy är att bjuda på allomfattande service. Vi sträver efter att våra kunder alltid har de delar och komponenter de behöver. Tillgängliheten och leveranserna sköts både angående standardprodukter och produkter som baserar sig på ritningar – enligt kundes önskemål.

I ledningen av Terästarvike Oy fungerar Risto Heiman och personalen har vuxit i antal från tre till ungefär trettio.