Sintratut osat

Terästarvike Oy toimittaa sintrattuja komponentteja, jotka ovat pääasiassa hammas- ja kartiohammaspyöriä. Olemme valmistajamme kanssa laatineet tuotantojärjestelmän, johon kaikki olemme sitoutuneet ja jolla voimme taata korkean laadun ja luotettavat toimitukset. Järjestelmä perustuu ajatukseen, että asiakkaiden tilaamat komponentit toimivat niissä kohteissa, joihin ne on suunniteltu toimiviksi. Pyrimme eliminoimaan mahdolliset virheet asiakkaidemme piirustuksissa jo ennen työkalujen valmistusta ja tarvittaessa valmistamaan koesarjat osista ennen varsinaista tuotantoa. Osallistumme asiakkaamme suunnitteluprosessiin ja jo siinä vaiheessa vaikutamme tuotteen sopivuuteen ja toimivuuteen.

Vahva osaaminen sintrattujen komponenttien valmistuksessa on luonut vankan pohjan liiketoiminnallemme näiden osien toimittajana ei vain kotimaassa vaan myös Suomen ulkopuolella. Nykyään noin 80 % näiden tuotteiden liikevaihdosta tulee vientikaupasta.

Metalliteollisuuden teknologian ja metallurgian osaaminen ja yli 20 vuoden kokemus ovat mahdollistaneet menestyksemme näiden tuotteiden parissa. Olemme näiden vuosien aikana saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen ja huomattavan osuuden näiden tuotteiden markkinoista Euroopassa.