Alihankintamessut

Terästarvike on mukana Tampereen alihankintamessuilla osastolla A1013. Myyjämme ovat paikalla messuilla seuraavasti: Tiistai 26.9.  Ojalammi, Rantala, Ruohonen, Hakamäki, Moilanen ja Tuomas Heiman Keskiviikko 27.9. Moilanen, Lehto, Ojalammi, Rantala, Hämäläinen, Vehma ja Tuomas Heiman Torstai 28.9. Hämäläinen, Rantala, Moilanen ja Ojalammi Nähdään messuilla!

Continue Reading

Tattarisuon toimipisteen aukioloajat

Tattarisuon teräsvaraston ja koneistamon aukioloajat ovat muuttuneet. Olemme avoinna arkisin kello 8-16. Teräsvarastolta löytyy mm. seuraavat tuotteet: reikälevyt, hoitotasoritilät, askelmat, pitkät teräkset, verkkolevyt Tervetuloa!

Continue Reading
ProInterior 2-2017 reikälevyt

Kuvioitu teräslevyseinä sovittaa tekniset rakenteet ympäristöönsä (ProInterior 2/2017)

Helsingin Munkkisaareen on pystytetty teräsrakenteinen taideseinä. Sen avulla on maisemoitu kahden maanalaisen öljysäiliön kattorakenteet sekä säiliöiden viereen sijoitettu vaahtosammutuspumppaamo. Kuvioitujen teräslevyjen käyttö julkisivumateriaalina lisääntyy muuallakin. Teräs on tyylikäs ja kestävä materiaali, jolla nykyisin voidaan toteuttaa monenlaisia vaativia julkisivuratkaisuja. Lue koko artikkeli & katso kuvat Julkaistu ProInterior 2/2017 -lehdessä

Continue Reading