Tuomas Heiman ja Salla Vehma vuoden malmilaisyrittäjät

Malminseudun Yritysyhdistys valitsi Vuoden malmilaisyrittäjiksi Terästarvikkeen toimitusjohtajan Tuoman Heimanin ja hallituksen puheenjohtajan Salla Vehman.

Tuomas Heiman ja Salla Vehma vastaanottavat Malminseudun Yritysyhdistyksen puheenjohtaja Lisbet Sipilältä Vuoden yrittäjä –tunnustukseen liittyen kunniakirjan, kiertopalkinnon, pöytästandaarin ja kukat. KUVA TEIJA LOPONEN

Tuomas Heiman ja Salla Vehma vastaanottavat Malminseudun Yritysyhdistyksen puheenjohtaja Lisbet Sipilältä Vuoden yrittäjä –tunnustukseen liittyen kunniakirjan, kiertopalkinnon, pöytästandaarin ja kukat. KUVA TEIJA LOPONEN

”Meillä valintaperusteina on yleensä ollut alueella toimimisen lisäksi yrityksen ikä, muiden yrittäjien sille osoittama arvostus ja hienoa on myös, jos kyseessä on perheyritys”, taustoitti Malminseudun Yritysyhdistyksen puheenjohtaja Lisbet Sipilä puheenvuorossaan.

Palkitsemistilaisuudessa useampikin yrittäjä kehui Terästarvike Oy:n palvelutasoa ja sitä, että vaikka kyseessä onkin tukkuliike, saa sieltä apua pieniinkin tarpeisiin.

Tieto Vuoden yrittäjäksi valinnasta tuli Tuomakselle ja Sallalle täytenä yllätyksenä ja molemmat kertoivat arvostavansa tunnustusta paljon.

Lisää tietoa: http://www.lahitieto.fi/2016/03/30/tuomas-heiman-ja-salla-vehma-vuoden-yrittajat/